Autorizația de familie EEA (European Economic Area Family Permit)

Documentele de mai sus fac posibil ca membrii de familie care nu sunt membri ai țărilor să se deplaseze sau să se stabilească în Marea Britanie. Acestea sunt emise înainte de călătorie și sunt gratuite și valabile timp de 6 luni. În cazul în care membrul de familie din afara EEA continuă să respecte regulamentele EEA, acestea nu vor “depăși termenul limită” din simplul motiv al expirării autorizației.

O cerere poate fi făcută de către un membru de familie direct, membru extins al familiei, partener dacă se dovedește că există o relație durabilă.

Membrii familiei directe
  • Soț/Soție
  • Partener civil
  • Copil sau nepptul sub 21 ani sau copil dependent sau nepoată de orice vârstă (a cetățeanului EEA sau a soțului sau partenerului său civil)
  • Părintele sau bunicul dependent (al cetățeanului EEA sau al soțului/soției sau al partenerului civil)
Membrii extinsi ai familiei

O cerere poate fi făcută de frate, soră, mătușă, unchi, însă gradul de apartenență trebuie să fie dovedit.

O cerere poate fi făcută și de un partener necăsătorit dacă se poate dovedi relația durabilă.

Dacă aveți nevoie de consiliere cu privire la eligibilitatea pentru a vă depune o cerere de permis de familie în EEA sau dacă puteți rămâne în Marea Britanie după expirarea permisului, vă rugăm să contactați IMD Solicitors și unul dintre consultanții noștri vă va putea ajuta.

Finanțarea cazului dumneavoastră

Vă rugăm să rețineți că firma noastră nu oferă servicii de asistență juridică (Legal Aid). Am ales să oferim clienților noștri un serviciu profesional și personalizat. Costurile noastre.


                           Citiți ceea ce spun clienții nostri despre noi aici 

Sunați acum pentru a discuta cazul dumneavoastră:

(0044) 330 159 6497
Contact rapid Luni-Vineri 9am- 5.30pm